Categories
announce b/h/s

Pocetak i kraj…

 

Period od petka 21. maja 2010 do cetvrtka 27. januara
broji   982 dana.

Nakon 982 dana pravimo pauzu. To ce biti prvi dan da nismo otvorili kafanu. Iz politickih razloga smo zadrzali niske cene u lokalu. Na zalost, ne mozemo vise da izadjemo na kraj sa tim pritiskom i zato se borimo da odrzimo to sto nam najvise znaci.

A to je prostor koj operise na ivicama ovog klasnog drustva.Projekat koj nudi nevidljivima ucesce. U ovih proteklih 982 dana imali smo bioskop, diskusije, narodnu kuhinju, predavanja, koncerte, performanse, demonstracije, zurke, migrantske transgender svadbe, nama kriticki i provokativno nastrojene skupove veterana i nama pozitivno nastrojene skupove veterana u okviru samoorganizacije. Uvek smo tezili da ne izmirimo otudjenja i da svesno iz nasih suparnistva generisemo zaejdnicki teren.

Posto kod nas nema predaje jedino promene, moramo da zatvorimo kafanu. Kraj shvatamo kao novi pocetak. I dalje hocemo da se sa vama svadjamo, da diskutujemo, da radimo, da djuskamo, da se zajedno igramo. Nemojte da nam zamerite sto i vama zatvoramo vasu produzenu dnevnu sobu. I mi smo tuzni. I zato vas molimo da i dalje budite sa nama u kontaktu. Hocemo da vam ponudimo da uz dogovor i dalje mozete da koristite ovaj prostor. Zovite nas, kontaktirajte nas putem telefona, facebook-a, Email-om ili nam se obratite direktno.

Ako imate bilo kakve predloge, ideje ili zahteve – obratite nam se i licno. Sada jos imate mogucnost da uzivate u Boem-u u svom autenticnom ambijentu. Posle 27. januara bice kasno. Od 1. februara krecemo u fazu re-organizacije i ti mozes biti deo toga.

zovi: +436802306567

mailto: boem(at)postism.org

 

ovaj tekst se odnosi na BOEM* gde radim kao svastara. poseti i stranicu boema, na

http://boem.postism.org/   tamo je i nemacka verzija ovog teksta. 

posto nisam imo priliku da ucim da pisem b/h/s u nekoj skoli, nego sam u slucaju da mi zamerite 

greske, bolje mi ponudite korekturu. hvala, aleks

tod-dem-fasch

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.